Stöd oss!

Visst gör vi detta för att det är kul, så är det men det är ett regelrätt arbete att ta fram och producera varje avsnitt. Vi blir därför väldigt glada om du visar oss lite uppmuntrande stöd. Ja, ifall du uppskattar vad vi gör. Får vi in ekonomiskt stöd har vi större möjligheter att, som vi gjort, förbättra ljudet, åka på evenemang och sevärdheter och andra kostsamma aktiviteter för att göra avsnitt till er.

Du som stödjer oss får ett ganska stort tack tillbaka. Du får nämligen tillgång till samtliga släppta avsnitt, kåserier och artiklar vi släpper om du väljer att stödja oss på Patreon.
Patreon.com/militarsnack bidrar du med vald summa varje månad och vi kommer alltid ut med ett avsnitt varje fredag och oftast minst ett bonusavsnitt per vecka. Som patreon får du alltså dubbla utbudet mot vad du får som ickemedlem.

Militärsnack finns också på Swish och du som vill langa in en slant, som fredagsbärspeng eller något valfritt, göra det till 123 667 72 31 (Firma H Svedberg). Glöm inte att ange ”MS”, ”Militärsnack” eller ”M-snack” i ämnesraden (Swish som räcker till minst en fredagsdryck får tack i podden) så att Henning kan skilja på vad som är hans eget och det ni skickat och avser skall delas med Löjtnanten.

Vi är också mycket tacksamma för varje tips till dina vänner du ger, varje delning och varje gott ord vi får! Gilla, dela och prata om oss!

Tack